+46733761897
Paket & Priser » FlyOut Ältsån -Exklusivt vatten

Välkommen till Ältsån
Ett undantagsvatten som bara kan bokas med FishYourDream. Detta vatten erbjuds tack vare Rans sameby. Ett orört fjällvatten, klart som gin, fyllt med fin öring och även röding i de övre delarna. Flugfiske och catch and release är det som gäller för att vi skall kunna bevara den fina kvalitén på fisket. Öringarna i ältsån är vilda, stridbara och i en helt egen klass för den svenska fjällvärlden. Vårt område ligger i de övre delarna av ån som bjuder på det absolut bästa fisket, i de bästa strömmarna.

Vårt basläger ligger på en liten höjd som Ältsån försiktigt skruvar sig runt, här finns vårt tält med 4 separata rum, utedass och förråd. Här kan vi fiska oss uppströms mot forsnacken vid Nedre Ältsvattnet, det är här rödingarna går, eller fiska poolerna närmre lägret där det ofta tas öring kring 60 cm. 

Ältsån erbjuds endast i paketform, med guide, mat, helikopter och boende inkluderat. Du kan inte lösa en licens hos oss och fiska på egen hand. Observera att endast flugfiske är tillåtet och att vi återutsätter all fångad fisk. 

Grundupplägget ser ut så här (minimum 3 personer)

Ingår:

  • Helikopter t.o.r. Ammarnäs
  • Alla måltider
  • Två övernattningar i tält (stor kupol samt tre stycken dubbelrum)
  • Fisketillstånd
  • Guide

Pris per person: 11000:- inklusive moms.