+46733761897
Paket & Priser » FlyOut Laivajukke -Exklusivt vatten

Välkommen till Laivajukke
Ett undantagsvatten som bara kan bokas med FishYourDream. Detta vatten erbjuds tack vare Rans sameby. Ett slingrande, orört drömvatten med chans på sight fishing efter grov öring. Vi flyger ut med helikopter då Laivajukke ligger i en mycket avlägsen del av Vindelfjällen.

Laivajukke, eller Laivabäcken rinner ned från Laivasjön, vi fiskar från sjön och ända ned till Skidbäckens förening med Laivabäcken. Denna sträcka är helt exklusiv för oss och våra gäster. Ån slingrar genom fjällbjörkskog och fjällhed, omgiven av Vindelfjällens högre massiv. Ibland är hon snabbt strömmande, ibland lugn och stilla. Få vattendrag i fjällvärlden erbjuder öringar av Laivajukkes kvalitet. Öring över 65 cm är inte omöjligt att få, exemplar över 70 cm har landats. Laivajukke erbjuds endast i paketform, med guide, mat, helikopter och boende inkluderat. Du kan inte lösa en licens hos oss och fiska på egen hand.
Observera att endast flugfiske är tillåtet och att vi återutsätter all fångad fisk. Vid Laivajukke är det mer än fisket som är fantastiskt. Här finns Sveriges sydligaste permafrostområde och en mångfald av vadare, rovfåglar och andra fågelarter.

Grundupplägget ser ut så här (minimum 3 personer)

Ingår:

  • Helikopter t.o.r. Ammarnäs
  • Alla måltider
  • Två övernattningar i tält (stor kupol samt tre stycken dubbelrum)
  • Fisketillstånd
  • Guide

Pris per person 9900:- inklusive moms.