+46733761897
Ammarnäs » Paket och priser

Självklart hittar du mat och boende hos oss, här ser du några av våra upplevelser:

Ammarnäs: Fiskeguidning

Ammarnäs har ett oändligt antal vatten och möjligheter, en fiskeguide hjälper dig till rätta direkt!
FlyOut Ältsån -Exklusivt vatten

Ammarnäs: Ett undantagsvatten som bara kan bokas med FishYourDream. Detta vatten erbjuds tack vare Rans sameby. Ett orört fjällvatten, klart som gin, fyllt med fin öring och även röding i de övre delarna. Bokas som paket med guide, boende, mat och helikopter.
FlyOut Mankeforsen -Exklusivt vatten

Ammarnäs: Ett vatten som bara kan bokas med FishYourDream. Fiske efter grov öring i de övre delarna av Vindelälven. Boende i stuga. Helikopter, guide och all mat ingår.
Ammarnäs: Helgfiskepaket

Så mycket att göra, men så lite tid... Här har du allt du behöver för en bra fiskehelg i Ammarnäs. Boende med frukost samt guidning för 2960:- pp.
Ammarnäs Predatorvecka

Upplev ett häfitgare fiske! När snön smälter högre upp i fjället och vattnet ännu är kallt, börjar en ypperlig tid för att rikta fisket efter våra mest agressiva predatorer.
Ammarnäs: Drömöring

Ammarnäs stoltserar med ett av de mest storväxta bestånden av brunöring som existerar. Våra guider hjälper dig till din drömöring i detta exklusiva upplägg.
Ammarnäs Dream Pack

Exklusiv vecka i Ammarnäs med ensamrätt till fiske på högklassiga platser varje dag. Upplev vindelfjällen och den samiska kulturen. Full service med guide under hela vistelsen.